The things you own end up owning you

Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need. We’re the middle children of history, man. No purpose or place. We have no Great War. No Great Depression. Our Great War’s a spiritual war… our Great Depression is our lives. We’ve all been raised on television to believe that one day we’d all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won’t. And we’re slowly learning that fact. And we’re very, very pissed off.

Kan förresten göra tio armhävningar. På tå. Vad fan, kroppen. Senast jag kollade kunde jag göra typ knappt 12 armhävningar på knä och typ 1-2 på fötter. Kanske inte är hundraprocentiga armhävningar iofs men ändå, what the fuck. De är ju likadana som dem jag alltid har gjort. Och har ju inte tränat på typ tre veckor heller. Stabilt. Tänkte skriva ”STABILT” men det är ett tecken på underkastelse. Eller något. Inte fan vet jag.

Jag tittade om på Fight Club i dag. Tung rulle, som man brukar säga. I am Jack’s left ankle birthmark. Vad heter det ”leverfläck” för, förresten? Google provides no answers.

Ska utmana mig själv. Är så beroende av socker. Nu har jag köpt mig en Marabouchoklad som jag ska sukta mig med. Om jag äter upp den så förtjänar jag typ diskbråck och puckelrygg. Tänker att jag ska ha med mig den överallt så att den alltid finns där för att sukta mig. Och självklart får jag inte äta något annat sött heller. Vi får se hur det går.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>