I won’t last long

I’m not meant to last

I’ve let myself go

Jag vet inte om det är depression… Jag känner bara att inget spelar roll längre. Passivitet. Likgiltighet. I helgen har jag inte gjort ett piss. Har inte duschat sedan i fredags morse. Inte så länge, kanske, men… Så här har det inte varit på ett tag. Jag känner typ inte för att göra något.

Jag funtade lite på självmord. Inte för att jag kommer ta mitt liv. Men… jag pratade med en via Whisper (lol hur ensam är man inte om man pratar om sådant med någon på fucking Whisper?). Äh. Vet inte alltså. Var helt okej att prata om det men ändrade inte direkt någonting.

I morgon går jag inte till skolan heller. Har faktiskt mått lite dåligt i dag (fysiskt) så blir väl att skylla på det. Typ förut var jag duktig på det här med sömn. Var jättenoga med att få minst 8 timmars sömn per natt, gå och lägga mig vid 22:30 varje kväll osv. Kolla vilken tid jag lägger ut detta nu. Och så är det måndag i morgon. Men jag ska ju som sagt inte till skolan, så… det gör väl inget egentligen.

Mitt hår är så flottigt.

YouTube Preview Image

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>