Att gråta ut det jobbiga och tröttheten som följer

Att gråta är läkande för själen.

I dag grät jag så att det stod härliga till. Det började med att jag under min finnklämmarsession framför spegeln upptäckte ärr. De gropar in lite i huden. Jag berättade för mamma hur jag hatar min hy och sedan bröt helvetet lös. Jag är så där att när jag börjar gråta, då är det inte fingråt där jag baddar en liten servett i ögonvrån så är allt okej. Nej, när jag gråter… då gråter jag. Har du någonsin känt lusten att skapa en gråttävling? Bjud inte in mig, för jag kommer 100% troligen kamma hem förstapriset. Det är inte vackert när jag gråter. I alla fall så grät jag nog i kanske en timme eller så, samtidigt som jag pratade med mamma. Vi pratade om:

  • Att jag inte längre ska klämma finnar (as if I didn’t know that 😒  Kan typ inte sluta)
  • Att jag inte längre ska äta choklad, mjölk, tomat, äpple och apelsin
  • Att jag måste börja träna igen (hallå det visste jag ju också redan???)
  • Min skolsituation med betyg, oron för framtiden och det sociala planet
  • Hm…
  • Just det ja! Att vi ska måla om i mitt rum och att jag högst troligen ska måla det vitt för jag är basic
  • Att hon ska ringa läkaren och boka tid så att de kan undersöka min hy (var tog självständigheten vägen? lol jk har aldrig haft någon)
  • Att jag ska vänta med körkortet (tvek på den men det kanske är bäst)

Tror att det var en bra summering av vårt lilla samtal. Nu sitter jag och lyssnar på Concerning Hobbits.

I dag kollade vi förresten klart på Paradise Lost-serien. Är så glad att de friades! Jag tror verkligen inte att det var de som gjorde det, och även om det var det så har de fällts på otillräckliga grunder. Har en känsla av att just detta fall kommer bli något jag kommer snöa in på…

Sist men inte minst – detta håller jag på och försöker lära mig:

YouTube Preview Image

Inte så stabilt med tanke på att jag aldrig har kört fingerstyle guitar tidigare. Riktigt svårt är det… Men jag ska klara det! Vackert, inte sant?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>