Långt inlägg om ingenting alls

Har alla ett värde?

Ibland kan jag inte, hur mycket jag försöker, undfly känslan av värdelöshet som sköljer över mig. Vad är det som avgör ens värde? Ibland känns det som om det som avgör vårt värde är hur många vänner vi har, hur självsäkra, snygga och socialt kompetenta vi är. Eller huruvida vi har någon talang.

Jag har ingen talang, egentligen. Jag är typ bra på att stava, det är det enda. Haha.

I dag var det något slags uppträdande i skolan, där folk från min skola kunde visa vad de är bra på osv. Det är så många som är så duktiga på diverse saker. Visst är jag glad för deras skull, men jag kan inte hjälpa att känna avundsjuka. När jag var på väg hem från skolan funderade jag på självmord. Ibland känns allt bara så meningslöst. Vad är skillnaden mellan om jag dör i dag eller om 70 år? Det är klart… mina nära och kära kommer sörja, men de kommer ju också vara borta en dag.

Det känns som om det aldrig händer något nytt. Det är som i den där filmen, vad heter den? Den där en man upplever samma dag om och om igen. Groundhog Day var det jag tänkte på! Fast time loopen i Supernatural tycker jag personligen bättre om. (Tydligen har det gjorts mååånga filmer etc med detta koncept.) Vad jag ville få sagt med det i alla fall är att samma dag är samma sak. Aldrig händer det något nytt.

Jag kom på en annan talang jag har! Jag är mästare på att klaga. Apropå att klaga… Det är riktigt kallt här. Jag ligger på sängen hos mamma och skriver. Jag lyssnar också på MCR. Just nu: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFaFa

Sorry, min dator ballade ur. Vet inte varför det blev så där. I alla fall. Just nu: Fake Your Death.

Nu ska jag gå och äta choklad. Vi ses.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>