Skämskudde

Jag har bloggat på epidemi.blogg.se de senaste dagarna och varit bitter över Spotlife pga att 1. jag trodde att de hade raderat min blogg (det var något tekniskt fel i helgen) och 2. jag trodde att det i själva verket var en uppdatering som tog bort ”Publicera”-knappen och som gjorde att någon var tvungen att granska inlägget innan det publicerades. Och nu såg jag ”Publicera”-knappen. Jag skyller på att det var så länge sedan jag bloggade…

I alla fall. Jag funderar på att gå till kuratorn igen faktiskt och boka tid. Det rann ut i sanden tidigare – jag gick en gång, bokade en ny session och när dagen kom var jag sjuk och var tvungen att ställa in. Sedan dess har jag inte hört av henne och hon har inte hört av mig. Jag tyckte att det kändes bättre ett tag men nu är det sämre igen. Så jag borde nog gå dit. Överflödig punkt, jag vet. orkar inte ändra till kommatecken. Eller stor bokstav. lol

Hur som helst. I dag gick jag hem på lunchrasten pga att jag inte vågade äta i skolmatsalen. Antingen skulle jag behöva äta själv eller, ännu värre, troligen behöva äta med folk jag känner mig obekväm med. Grejen är den att samma sak kommer hända i morgon. Jag kanske borde gå och köpa något i stället… Åh, jag vet inte. Alltså jag vet inte varför allt plötsligt har blivit så svårt? Det var den där festen som förstörde allt tror jag. Jag borde kanske gå till kuratorn nu innan det går för långt. Jag vill inte att det ska bli som förut, när jag var deprimerad och inte pratade med någon utanför familjen på månader. Men samtidigt så känns det bekvämast. Och ensammast. Äh, jag vet inte.

Nu ska jag krypa till kojs i alla fall. Ni får ha det så bra så kanske vi hörs i morgon. Jag ska försöka skriva lite mer kontinuerligt igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>